Vad kan jag göra för er?

Njutning kommer i många former och är det något jag har så är det former! Är en mullig ung kvinna som erbjuder dig njutning på mer än ett sätt. Allt från korta stunder till hela nätter. Jag älskar att ha sex, njuter av att både ge och ta. Jag njuter alltid vid träffar, dels själv och dels för jag får se och höra er njuta.

Jag utför vaginalt, oralt samt analt. Erbjuder även sköna bröstknull med mina stora bröst. Kondom är alltid ett krav förutom vid oralt mot extra kostnad. Kan erbjuda bröstsprut och kroppsprut. Vill man erbjuder jag även oralsex endast på mig. Erbjuder även middagssällskap, massage eller kanske bara sovsällskap utan sex?

Jag är alltid nyduschad inför träffar, nyrakad och fräsch. Insmord och len. Röker inte, snusar inte och dricker ytterst sällan alkohol. Bär alltid fräscha och snygga underkläder. Har man önskemål på en viss typ eller färg försöker jag ordna det. Även speciell klädsel eller skor försöker jag ordna. Kan även ta med leksaker om man vill och önskar.

Jag reser mellan Stockholm - Göteborg - Skövde - Jönköping - Örebro.
Vid önskemål kan jag även planera in andra städer och boka därefter mitt schema.
Just nu tar jag INTE emot hos mig utan kommer till dig. Så antingen till ett hotell eller dit du bor. Gör ej besök i bil.